Terug naar overzicht
29 aug

Nieuws

Een hartverwarmend bericht

Senioren vormen een hart met hun handen

Wij krijgen met regelmaat prachtige ervaringen van cliënten binnen. Soms zit er eentje tussen waar ons hart sneller van gaat kloppen. Daarom delen we dit bericht graag met u. Het is geschreven door de dochter van een cliënte. 

"Het afgelopen jaar heeft mijn moeder zeer genoten van het gezelschap van Steven (medewerker Senior Service, red.). Wij zijn allemaal heel erg blij met wat Steven voor haar en daarmee ook voor ons betekend heeft. Hij heeft een plek in mijn moeders hart en haar vertrouwen veroverd door haar open te benaderen, te investeren in ontdekken wie zij is en wat haar bezig houdt en haar te prikkelen met goede gesprekken over van alles en nog wat. Ze genoten samen van natuurfilms en concerten. Hij wist altijd een goede sfeer te scheppen voor haar, niet in de laatste plaats door de vele Bossche bollen waar hij haar op trakteerde. Voor ons was Steven een grote steun, omdat we altijd op hem konden rekenen, hij enorm vakkundig is en met goede raad en oplossingen komt als je dat als mantelzorgers nodig hebt.

Gisteren is mijn moeder verhuisd naar een fijne woon-zorgplek. Daarom moeten wij met pijn in het hart de diensten van Senior Service helaas beëindigen. Heel veel dank voor de ontzettend goede zorg die mijn moeder en wij van jullie, met name van Steven, hebben mogen ontvangen."

Dick de Wit, coördinator van regio Utrecht

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.