Terug naar overzicht
25 jul

Ons werk

De 24-uurszorg van Senior Service: uw zorg is onze prioriteit

Thuishulp met senior

Bij Senior Service begrijpen we dat de behoefte aan zorg en ondersteuning in elke fase van het leven kan variëren. Daarom bieden wij 24-uurszorg aan voor senioren die behoefte hebben aan continue zorg en aandacht, soms dezelfde dag nog. Wij zijn er om u of uw dierbaren gemoedsrust te bieden, wetende dat er altijd iemand aanwezig is om te helpen.

Eén vast team voor uw zorg

Een uniek aspect van onze 24-uurszorg is dat we werken met één vast team van zorgverleners voor elke cliënt. Dit zorgt voor consistentie en vertrouwen, en maakt het mogelijk om een hechte band op te bouwen. Onze toegewijde professionals zijn er om uw specifieke behoeften te begrijpen en te vervullen, en om een vertrouwde aanwezigheid te zijn in uw dagelijkse leven.

Wanneer is 24-uurszorg nodig?

Er zijn verschillende situaties waarin 24-uurszorg van Senior Service van onschatbare waarde kan zijn:

  • Wachten op een verblijf in een zorginstelling: Als u op de wachtlijst staat voor een zorginstelling, kan 24-uurszorg thuis de overbrugging vormen.
  • Net uit het ziekenhuis ontslagen: Na een ziekenhuisopname kan extra zorg en ondersteuning cruciaal zijn voor uw herstel.
  • Ondersteuning voor uw mantelzorger: Wanneer uw mantelzorger tijdelijke ondersteuning nodig heeft, kunnen wij inspringen om de zorg voort te zetten.
  • (Beginnende) dementie: Voor mensen met dementie is continue zorg belangrijk om veiligheid en welzijn te waarborgen.
  • Palliatieve zorg: Als het uw wens is om nog een mooie tijd door te brengen in uw eigen huis, kunnen wij u ondersteunen met zorg op maat.

Tarieven en vergoedingsmogelijkheden

De tarieven voor onze 24-uurszorg kunt u vinden in onze gratis brochure. Daarnaast zijn er verschillende vergoedingsmogelijkheden beschikbaar voor 24-uurszorg. Afhankelijk van uw situatie en zorgbehoefte, kunt u mogelijk in aanmerking komen voor vergoedingen vanuit de zorgverzekering, de Wet langdurige zorg (Wlz) of de gemeente (Pgb). Onze cliëntenadviseurs staan klaar om u te helpen bij het navigeren door deze opties.

Wilt u meer weten over onze 24-uurszorg of een kennismakingsgesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u de beste zorgoplossing te vinden.

Dick de Wit, coördinator van regio Utrecht

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.